ΑΕΚ

ΑΕΚ στους φίλους της ομάδας: "Δεν υπάρχει Κυριακή, υπάρχει μόνο το σήμερα και ο ΠΑΟΚ"

Ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ με ανάρτηση στο Facebook έστειλε το μήνυμά της στον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας ότι η προσοχή πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/4) στην OPAP Arena.

Σ' ένα καθοριστικό ντέρμπι στην OPAP Arena, η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (26/4) στην έναρξη του δεύτερου γύρου των playoffs της Stoiximan Super League τον ΠΑΟΚ.

Με ποστ στον λογαριασμό της στο Facebook, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τόνισε πως όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο σημερινό ματς κι όχι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή (30/4).

"Φίλοι της ΑΕΚ, απόψε στην OPAP Arena, στο Σπίτι Μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του δίνουν ακόμη μία κρίσιμη μάχη για το πρωτάθλημα.

Είναι τεράστιο λάθος να εστιάζουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ Ακόμη περισσότερο να υποτιμούμε την σημασία του, ενόψει αγώνων που ακολουθούν. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα! Δεν υπάρχει ούτε μισός βαθμός για ξόδεμα σε αυτή την μάχη και η έκβαση κάθε αναμέτρησης θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη του στόχου μας. Όποιος λέει «ό,τι και να γίνει σήμερα, την Κυριακή...» κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος. Δεν υπάρχει Κυριακή, υπάρχει μόνο το σήμερα και η κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στηρίξτε την ομάδα μας, στηρίξτε τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του με όλες σας τις δυνάμεις στην γεμάτη κι απόψε OPAP Arena. Μην ασχοληθείτε με τον αντίπαλο, μην ασχοληθείτε με ενδεχόμενες προκλήσεις. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να δίνουμε σημασία σε αυτά. Όλη σας την δύναμη, όλο σας το πάθος στην κατεύθυνση της στήριξης της ομάδας.

Ελάτε στη Νέα Φιλαδέλφεια το νωρίτερο για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό, οποιοδήποτε ενδεχόμενο ταλαιπωρίας για όλους!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η πιο κρίσιμη μάχη είναι η αποψινή!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ