ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Ολιβέιρα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναζητεί παίκτη στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να κλείσει τρύπα στην επίθεσή της και ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει μπει στο στόχαστρο των λιονταριών.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ήταν μία από τις ομάδες που το όνομά τους ακούστηκε έντονα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αιτία δεν ήταν άλλη από το έντονο φλερτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Φλερτ που όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε γάμο, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στα 55+25 (με τη μορφή μπόνους) εκατομμύρια ευρώ και τον Πορτογάλο μέσο να μετράει αντίστροφα για να βαλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα του προσφέρουν οι κόκκινοι διάβολοι.

Πέρα όμως από την πώληση του Φερνάντες, η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας κοιτάζει εσχάτως και για την ενίσχυσή της, με το σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού της, Λουίζ Φελίπε (υπέστη ρήξη χιαστών πριν λίγες ημέρες) να την υποχρεώνει να τρέξει για να καλύψει άμεσα το κενό του.

Ο Μεχντί Ταρεμί ήταν ένας από τους παίκτες που βρέθηκε ψηλά στη λίστα της, όμως ο φορ της Ρίο Άβε και της εθνικής ομάδας του Ιράν κρίθηκε ακριβός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της A Bola, με το ίδιο μέσο να υποστηρίζει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο πως η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Ολιβέιρα

Το Sport24.gr έκανε ρεπορτάζ μιλώντας με ανθρώπους των "λιονταριών", που από την πλευρά τους επιβεβαίωσαν πως ο Ολιβέιρα είναι ένας παίκτης που τους απασχολεί, με την ΑΕΚ ωστόσο να τονίζει από τη δική της μεριά πως δεν έχει στα χέρια της κάποια πρόταση.

Θυμίζουμε πως η ρήτρα που έχει βάλει η Ένωση στον Ολιβέιρα το περασμένο καλοκαίρι είναι ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν έχει διάθεση να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα με πρόταση κάτω των 5 εκατομμυρίων (αν αφαιρεθεί το ποσοστό του παίκτη και των ατζέντηδων), με την Σπόρτινγκ να καλείται να κάνει μία πρόταση που θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ, αν θέλει να γίνει το deal.

Όσον αφορά στον Ολιβέιρα και στην αγωνιστική του κατάσταση, συνεχίζει να επικαλείται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1 το πρώτο ματς) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου. Απών αναμένεται να είναι και ο Λόπες που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ στη Ριζούπολη σημαίνει...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ