ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ουτρέχτης ο Κουίνσι Μενίγκ

Ο Κουίνσι Μένιγκ με τη φανέλα της Τβέντε
Ο Κουίνσι Μένιγκ με τη φανέλα της Τβέντε YOUTUBE AJAX

Ο Κουίνσι Μενίγκ της Τβέντε που ήταν στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα εξτρέμ απασχολεί την Ουτρέχτη και άλλη μια ομάδα από την Ολλανδία.

Ο Κουίνσι Μενίγκ της Τβέντε ήταν ένας από τους πρώτους εξτρέμ που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ για την ενίσχυση στην επίθεση της και δη στα φτερά της. Με το ρεπορτάζ να θέλει τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν κάνει και πρόταση στον ολλανδικό σύλλογο για να τον κάνουν δικό τους.

Τις τελευταίες μέρες η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσίασε μια στασιμότητα. Καθώς η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί και έχει φέρει εις πέρας άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, όπως η απόκτηση του Στάνκοβιτς, αλλά και οι συζητήσεις με τους Αραούχο, Τζαβέλλα, Ράφαελ και Εντσάμ.

Οι Ολλανδοί τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως ο 25χρονος Ολλανδός του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και είναι υπό παραχώρηση βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουτρέχτης η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τβέντε για να τον κάνει δικό της.

Ενώ ρεπορτάζ από την χώρα της τουλίπας θέλει μια ακόμη ομάδα της πρώτης τετράδας του ολλανδικού πρωταθλήματος να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν η ΑΕΚ επιχειρήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει πλέον να παλέψει με τους δύο συλλόγους Ολλανδίας που ενδιαφέρονται για τον νεαρό εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ