ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σκέψεις και για τον Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα και μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αρκεί να βρεθεί η "χρυσή τομή" με την Αλάνιασπορ.

Σε... μεταγραφικό πυρετό φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού πέρα από τον Αυστριακό τερματοφύλακα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς που αποκάλυψε το SPORT24 και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, οι "κιτρινόμαυροι" κινούνται και για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μπακ, Ράφαελ που είναι στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας και το διαβάσατε πρώτοι στο SPORT24, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Τζαβέλλα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24. Ο 33χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν τον αφήνει αδιάφορο η περίπτωση της ΑΕΚ.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αρκεί να βρεθεί η "χρυσή τομή" με την τουρκική ομάδα. Το θετικό για την Ένωση είναι πως διατηρεί καλές σχέσεις με τους διοικούντες την Αλάνιασπορ από την πώληση του Τάσου Μπακασέτα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα κατατεθεί πρόταση ή όχι για τον Τζαβέλλα.

Το δεδομένο είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν εμπειρία στο κέντρο της άμυνας, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός πως ο Τζαβέλλας αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός στόπερ όσο κι ως αριστερός μπακ. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος στόπερ είχε 38 συμμετοχές με την Αλάνιασπορ, με δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ συνολικά με την τουρκική ομάδα έχει 140 συμμετοχές με επτά γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ