ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Σιμάνσκι, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Σιμάνσκι, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι INTIME SPORTS

Οι καλές εμφανίσεις του Ντάμιαν Σιμάνσκι τον τελευταίο έναν και πλέον χρόνο, από τότε που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα, έχουν στρέψει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του, με μια από αυτές να είναι σύμφωνα με τους Τούρκους η Φενέρμπαχτσε.

Το κενό που έχει παρατηρηθεί στη θέση του κόφτη θέλουν να κλείσουν οι διοικούντες τη Φενέρμπαχτσε, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μάριο Μπράνκο, να έχει στη λίστα του τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Ο Πολωνός αμυντικός μέσος έχει δει την καριέρα του να έχει ένα limit up μετά την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα, καθώς υπό την καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού έχει βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού του όπως οι μεταβιβάσεις, η κάλυψη χώρων και οι σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Αυτά τα στοιχεία του έδωσαν ξανά τη δυνατότητα να κληθεί στην εθνική Πολωνίας, ενώ τον έχουν κάνει και μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ιδίως μετά τις εμφανίσεις του με Μπράιτον και Άγιαξ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο γνώριμός μας από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, με τον τεχνικό διευθυντή της Φενέρμπαχτσε να βλέπει στο πρόσωπο του παίκτη της ΑΕΚ τον ιδανικό παρτενέρ του έτερου Σιμάνσκι της ομάδας, Σεμπάστιαν. Εκτός από την εθνικότητά τους, κοινό σημείο των δύο Πολωνών μέσων είναι και το γεγονός ότι εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο (UNIDOS).

Σύμφωνα με τον transfermarkt, η αξία του Ντάμιαν Σιμάνσκι υπολογίζεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με την ΑΕΚ να είναι σκληρή διαπραγματεύτρια, όπως απέδειξε και στην καλοκαιρινή υπόθεση του Γκαρσία.

Θυμίζουμε ότι -μόλις- τον περασμένο Απρίλιο ο μέσος της "Ένωσης" υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ από τον Γενάρη του 2020 όταν και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ από την Αχμάτ Γκρόζνι, έχει πραγματοποιήσει 130 εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ