ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έχει προταθεί ο Ισλανδός Μάγκνουσον για το κέντρο της άμυνας και εξετάζεται

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον @ 2018 VICTOR CAIVANO / AP IMAGES

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στην ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Ο αριστεροπόδαρος Ισλανδός στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς και βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ ψάχνεται για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας με έναν αριστεροπόδαρο στόπερ που θα πάρει φανέλα βασικού και μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι του Ισλανδού στόπερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μέσα στη λίστα με ποδοσφαιριστές που είναι στα ραντάρ της Ένωσης και μένει να φανεί αν ο Ματίας Αλμέιδα θα ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Φέτος ο Μάγκνουσον αγωνίστηκε τέσσερις φορές στο ρωσικό πρωτάθλημα. Πρόσφατα υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, χάνοντας τα πρώτα ματς της σεζόν και επέστρεψε στη μέση της. Στην καριέρα του έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Σπέτσια, Τσεζένα και Μπρίστολ Σίτι, ενώ πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, δίχως να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την εθνική Ισλανδίας, παίζοντας συνολικά 39 παιχνίδια με απολογισμό δύο γκολ, παίζοντας μεταξύ άλλων στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ