ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το "ευχαριστώ" στον κόσμο για το sold out στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για το sold out στην OPAP Arena στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (8/1) και ζήτησε να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Παναθηναϊκό (8/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24 και με ηχητική περιγραφή) στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League, ανακοινώνοντας το μεσημέρι της Κυριακής (8/1) πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

"Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την τεράστια στήριξη όπως εκφράζεται με το sold out, για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ώθηση στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες μας!

Πρέπει όμως να σημειωθεί πως είναι απαραίτητη η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στην OPAP ARENA, όσων έχουν εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας και θα βρεθούν στο παιχνίδι. Οι θύρες ανοίγουν στις 16.30.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση καθώς όλες οι θύρες είναι sold out, να μη φέρετε μαζί μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχετε εισιτήριο! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία για όσους έχουν μαζί τους παιδιά χωρίς εισιτήριο, αλλά και για τους υπόλοιπους κατά την είσοδο τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την νίκη! Στηρίζουμε την ΑΕΚ και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας στην κερκίδα!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ