ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη – Χιμένεθ

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντησή του με τον Περέιρα στην ΕΠΟ, πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ και είχε συνεχόμενα μίτινγκ με στελέχη της ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και τους Χιμένεθ - Λυμπερόπουλο.

Γεμάτο ΑΕΚ ήταν το πρόγραμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη την Παρασκευή (3/5). Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετά το ραντεβού που είχε με τον αρχιδιαιτητή, Περέιρα στα γραφεία της ΕΠΟ, ανέβηκε στο “αρχηγείο” της Ένωσης στο Μαρούσι.

Όπως έγινε γνωστό από κύκλους της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πραγματοποίησε συναντήσεις με διάφορα στελέχη του κλαμπ, συζητώντας ποικίλα θέματα για την οργάνωση της εταιρίας.

Από την ατζέντα του, πάντως, δεν έλειψαν και τα ραντεβού σχετικά με τα ζητήματα σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού η Ένωση τελειώνει την Κυριακή το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό και στις 11 Μαΐου απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο φινάλε του Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λοιπόν, συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για κάμποση ώρα και λίγο πριν τις 18:00, ο Μελισσανίδης αποχώρησε από τα γραφεία του Αμαρουσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ