ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης στην ΕΠΟ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί το πρωί της Παρασκευής (3/5), λίγες ημέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί το πρωί της Παρασκευής (3/5). Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο Μελισσανίδης είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα ή κάποιον άλλο παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Παρότι το θέμα της επίσκεψης δεν έχει επισημοποιηθεί οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε όντως προγραμματισμένο ραντεβού με τον Περέιρα, όπως είχε συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν που ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε πάει στα γραφεία της ΕΠΟ, κατόπιν προκαθορισμένων συναντήσεων.

Κύκλοι της ΑΕΚ, πάντως, υποστήριξαν πως επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού με τον αρχιδιαιτητή, εθιμοτυπικά λόγω και της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος την Κυριακή.

Όσον αφορά στις εξελίξεις σχετικά με τις συνθήκες που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του διευθυντή του News 24/7 στους 88,6 Βασίλη Σκουρή, δεν θα πάει κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ