ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους ο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στη Super League Interwetten
Ο Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στη Super League Interwetten EUROKINISSI

Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (12/11), με τον Σέρχιο Αραούχο να αισθάνεται ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, με τις εξετάσεις ωστόσο να δείχνουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή το πρωί (12/11), έπειτα από ένα σφίξιμο που αισθάνθηκε στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Αργύρης Γιαννίκης ωστόσο, δεν έχει λόγο να ανησυχεί, καθώς οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός έδειξαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, πλην ενός μυϊκού σπασμού.

Ο 29χρονος ξεκίνησε ήδη θεραπεία, ενώ από τη μεριά του και ο Στίβεν Τσούμπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Η κατάσταση αμφότερων θα επανεξετάζεται μέρα μέρα για το ποτέ θα μπορέσουν να ενσωματωθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι πιθανότητες ωστόσο, τόσο για τον Αραούχο, όσο και για τον Τσουμπερ να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11) είναι με το μέρος τους. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Θεοχάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ