ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε επαφή με Χιμένεθ και Πογέτ

Ο Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, για την ΑΕΚ υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο επιλογές στο τραπέζι. Ο Γκουστάβο Πογέτ και ο Μανόλο Χιμένεθ. Δεν παίζει του Βλάνταν Ίβιτς.

Η ΑΕΚ θέλει προπονητή που θα αλλάξει την εικόνα της, δίχως να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Κι επειδή το λάδι στο καντήλι του Μάσιμο Καρέρα έχει τελειώσει, οι λύσεις που σε πρώτη φάση εξετάζονται, είναι δύο και δοκιμασμένες: αυτές των Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογέτ.

Χρόνος για εύρεση προπονητή που θα έρθει για να αλλάξει αμέσως πράγματα, δεν υπάρχει. Ούτε απαραίτητη προεργασία έχει γίνει από τη στιγμή που η διοίκηση έβαζε πλάτη στον Μάσιμο Καρέρα, την οποία ακόμα και σήμερα ενδέχεται να αποσύρει, με το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ραντεβού με υποψηφίους δεν έχουν γίνει, οπότε αμέσως η σκέψη έτρεξε σε Πογέτ και Χιμένεθ.

ΠΟΓΕΤ ΚΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, επαφές έχουν ήδη γίνει και με τις δύο πλευρές. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε περισσότερα, πέραν του ότι και ο Πογέτ που είχε συνεργαστεί με την ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16, αντικαθιστώντας τον Τιμούρ Κετσμπάγια και ο Χιμένεθ με τις τρεις προηγούμενες θητείες στην ομάδα, επιθυμούν να συνεργαστούν και πάλι μαζί της! Περιμένουν και οι δύο το κάλεσμα του Μελισσανίδη.

Τα υπέρ του Πογέτ, έχουν να κάνουν με το ότι έχει μια διαδρομή στο εξωτερικό, με παραστάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα, ενώ άφησε μια δουλειά στη μέση όταν ήταν ήδη στην ΑΕΚ. Τα υπέρ του Μανόλο έχουν να κάνουν με την προσαρμοστικότητα που έχει δείξει σε τέτοιες αποστολές και τη φλόγα του να πάρει την ευκαιρία που θα του δοθεί για να γίνει ο πρώτος που θα μπει στην ''Αγιά Σοφιά''. Ασφαλώς είναι και πολλά ακόμα που τους χαρακτηρίζουν, όμως το ζύγι σε αυτή τη φάση, εντοπίζει στα προαναφερθέντα.

Είναι αναμφίβολα μια ημέρα εξελίξεων σήμερα, εκτός αν ο Μελισσανίδης κάνει πράξη την παροχή στήριξης στον Καρέρα, η οποία ωστόσο δεν οδηγεί πουθενά διότι ο Ιταλός δεν καταφέρνει να του δείξει τίποτα από αυτά που του έχει υποσχεθεί.

Να σημειώσουμε ότι περίπτωση συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς δεν υφίσταται καθώς είναι κάτι που δεν θα ρίσκαρε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ενώ ούτε ο άλλου παίκτης της ΑΕΚ έχει σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην ΑΕΚ δεν πηδάνε ούτε εφημερίδα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ