ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Τέλος από τη Γουότφορντ ο Βλάνταν Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς την περίοδο που ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ
Ο Βλάνταν Ίβιτς την περίοδο που ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την απόλυση του Βλάνταν Ίβιτς, λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Χάντερσφιλντ. Μόλις τέσσερις μήνες έμεινε στον αγγλικό σύλλογο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Γουότφορντ αποτελεί από το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου ο Βλάνταν Ίβιτς. Λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Χάντερσφιλντ (2-0), ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μετακόμισε στην Αγγλία το καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, θέλοντας να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Στόχος; Να επαναφέρει τη Γουότφορντ στην Premier League, μετά τον περσινό υποβιβασμό.

Η εκκίνηση ήταν καλή, στα τελευταία παιχνίδια όμως, τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, η απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφτασε στο -9 και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση για "διαζύγιο" από τη διοίκηση της Γουότφορντ, προς επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της Telegraph.

Μετά από είκοσι αγώνες στην Championship, η Γουότφορντ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, ούσα στο -9 από την κορυφή -εκεί βρίσκεται η Νόριτς με 43 πόντους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ