ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε διαπραγματεύσεις με τη Λανς για τον Κλεμάν Μισλέν

Ο Κλεμάν Μισλέν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Κλεμάν Μισλέν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / YOUTUBE _ LBDM

Η ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λανς για την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου δεξιού μπακ, Κλεμάν Μισλέν.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στο μεταγραφικό κομμάτι στην απόκτηση δεξιού μπακ και ο πρώτος στόχος των ιθυνόντων της Ένωσης, είναι ο 24χρονος Γάλλος δεξιός μπακ της Λανς, Κλεμάν Μισλέν.

Η Ένωση είναι σε διαπραγματεύσεις και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο για την ώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια από τις δύο πλευρές.

Το συμβόλαιο του Μισλέν εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Την περσινή σεζόν ο Μισελέν πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 4 ασίστ στη Ligue 1. Πρόσφατα έδωσε το "παρών" με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Επαγγελματικά συμβόλαια σε Πιτιλάκο και Πάπα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια στους Γιάννη Πιτιλάκο και Λαέρτ Πάπα, οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ-19 της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Τριετή επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ο Λαέρτ Πάπα και ο Γιάννης Πιτιλάκος, οι οποίοι προορίζονται αρχικά για τη στελέχωση της ΑΕΚ Β που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Γιάννης Πιτιλάκος (αριστερά) είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Εχει ύψος 1,77 και βάρος 69 κιλά. Εχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2019.

Ο Λαέρτ Πάπα (δεξιά) γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2003 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Εχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και είναι διεθνής με τις ομάδες U15, U17 και U19 της Αλβανίας".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ