ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Τάνκοβιτς

Μετά από δύο χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ όλα δείχνουν πως κουνάει μαντήλι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τους κιτρινόμαυρους να τονίζουν πως είναι σε διαδικασία λύσης συμβολαίου του παίκτη και τα σουηδικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αυτό έχει ήδη γίνει.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι στη χώρα μας την τελευταία διετία αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ όμως την περασμένη σεζόν ο ρόλος του ήταν περιορισμένος (18 συμμετοχές έναντι 27 της σεζόν 2020-21) και αυτό φαίνεται πως τον οδηγεί αναπόφευκτα στην πόρτα της εξόδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με σημερινό (30/6) δημοσίευμα από την Σουηδία και συγκεκριμένα την "Aftonbladet" οι οπαδοί της Χάμαρμπι πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι αφού "ο Τάνκοβιτς έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ" και μπορεί να γίνει παίκτης της ομάδας τους, με την Ένωση από την πλευρά της να υποστηρίζει πως βρίσκεται πλέον σε διαδικασία για τη λύση του συμβολαίου του 27χρονου.

Υπενθυμίζεται πως από το 2020 και μετά που βρίσκεται στη χώρα μας ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, μετράει 4 γκολ σε 45 ματς που έχει πάρει μέρος στην Super League Interwetten, σε αντίθεση με την τριετία του στην Σκανδιναβία που ήταν ασυγκρίτως πιο παραγωγικός, έχοντας να επιδείξει 29 γκολ σε 83 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Σουηδίας με την Χάμαρμπι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ