ΑΕΚ

Sporx: "Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ, λαμβάνοντας ετησίως ένα εκατομμύριο ευρώ"

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ως προπονητής της Ντιναμό Κιέβου
Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ως προπονητής της Ντιναμό Κιέβου AP

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ για την υπογραφή του συμβολαίου του, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Σέργκει Ρεμπρόφ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ το συμβόλαιό του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "Sporx.com".

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο 46χρονος Ουκρανός πρώην τεχνικός της Φερεντσβάρος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ, λαμβάνοντας ετησίως ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να αναφέρουν ωστόσο τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Το όνομα του Ρεμπρόφ "έπαιξε" και για τη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο ο Ουκρανός τεχνικός προτίμησε την Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ είχε αναφερθεί και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στη χθεσινή (21/05) διαδικτυακή εκπομπή του SPORT 24 The Show Must Go On, ότι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μαζί φυσικά με τα δεδομένα για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ