ΑΕΚ

ΑΕΚ και Αραούχο ξέρουν ήδη τι θέλουν

Ο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Τι ισχύει για ΑΕΚ και Αραούχο, πόσες πιθανότητες υπάρχουν για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τι προτίθεται να δώσει ο Μελισσανίδης για να τον φέρει πίσω. Ρεπορτάζ από το SPORT 24.

Η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ κατατέθηκε πρόσφατα και μάλιστα δημοσίως. Πριν ειπωθεί από εκείνον, το είχατε ακούσει στην εκπομπή THE SHOW MUST GO ON LIVE του SPORT 24, ότι αυτή είναι μία διαχρονική επιθυμία του και ότι θα το προσπαθήσει ξανά.

Ας το πάμε τώρα και λίγο παρακάτω... Οι δύο πλευρές ξέρουν καλά τι θέλουν η μία από την άλλη και μόνιμα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος αμείβεται εκεί με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ξέρει ότι για εκείνον υπάρχουν εδώ 800.000 ευρώ και τον περιμένουν εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας έως το καλοκαίρι του 2023.

Σίγουρα πρόκειται για χρήματα λιγότερα από αυτά που έχει λαμβάνειν στην Ισπανία για επόμενα δύο έτη, από την άλλη όμως νιώθει και εκείνος ότι ο κύκλος του εκεί έχει κλείσει και πως είναι η στιγμή για να αλλάξει οριστικά περιβάλλον. Αυτό θέλει, αυτό προσδοκά και το γνωρίζει καλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όλα θα εξαρτηθούν από την προσφορά που η ΑΕΚ θα καταθέσει και από τη διαλλακτικότητα που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε δείξει ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ένωση μπορεί να φτάσει -ανάλογα και με τις προϋποθέσεις καταβολής των χρημάτων- έως το 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλά επίσημη πρόταση θα καταθέσει μόνον εφόσον αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος συζήτησης, σε λογικά πλαίσια και ποσά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ