ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρόβλημα τραυματισμού ο Τσούμπερ, συναγερμός ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Στίβεν Τσούμπερ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη
Ο Στίβεν Τσούμπερ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη EUROKINISSI

Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες έδειξαν ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη με την Παρασκευή, όταν θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στίβεν Τσούμπερ αγωνίστηκε με μια μικρή ενόχληση πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Ο Ελβετός διεθνής μέσος, ο οποίο χθες (29/11) έκανε αποφόρτιση υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα.

Δεν πρόκειται πάντως για έναν ανησυχητικό τραυματισμό, ωστόσο είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχο την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο το πρωί (11.30) η ομάδα θα κάνει χαλαρό πρόγραμμα ενεργοποίησης στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά (01/12, 20:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ