ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτος αρχηγός ο Αραούχο

O Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Φόλενταμ | 5 Αυγούστου 2022
O Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Φόλενταμ | 5 Αυγούστου 2022 INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ΑΕΚ τη νέα ιστορική σεζόν. Εκτός πεντάδας ο Μάνταλος που δεν πήρε το περιβραχιόνιο σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας.

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν θα έχει η πεντάδα των αρχηγών της ΑΕΚ. Ο πρώτος αρχηγός θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο, μια προσωπικότητα με ιδιαίτερη σημασία για τον κιτρινόμαυρο οργανισμό.

Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Σιμάνσκι, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο του 2020 και τρίτος αρχηγός θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ένα παιδί που ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής της Ένωσης.

Τέταρτος στην ιεραρχία των αρχηγών θα είναι ο Τσούμπερ, ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάρει αρκετές "πρωτοβουλίες" στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και πέμπτος θα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος ανήκει στην Ένωση από το 2019 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Σέριφ.

Εκτός πεντάδας αρχηγών θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος, κάτι που είχε φανεί και στα φιλικά προετοιμασίας της Ένωσης, όταν δεν είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ