ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτη για Τζαβέλλα, ενοχλήσεις στο γόνατο ο Κάτσικας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους
Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Τζαβέλλας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ, στην οποία απουσιάσαν οι Έλντερ Λόπες και Στέφανος Κάτσικας, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ, ενώ βρίσκεται στην Ολλανδία από χθες (30/06) το απόγευμα, όπου παρακολούθησε από κοντά την πρώτη φιλική αναμέτρηση της Ένωσης επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στη Φίτεσε.

Στη σημερινή (01/07) προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στη φιλική αναμέτρηση με τη Φίτεσε ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Έλντερ Λόπες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Στέφανος Κάτσικας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα, καθώς ταλαιπωρείται από λοίμωξη, με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης να αποφασίζει να αντιμετωπιστεί με ενδοφλέβια αντιβίωση στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, στο Burgh – Haamstede.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ