ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή στη Super League Interwetten μετά από 26 μήνες

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σάκχοφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σάκχοφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει εις βάρος της αποτέλεσμα εκτός έδρας στη Super League Interwetten μετά από 26 μήνες.

Η νίκη της ΑΕΚ στα Ιωάννινα ήταν πολύ σημαντική για την Ένωση για πολλούς λόγους, καταφέρνοντας μάλιστα να επικρατήσει με ανατροπή (1-2), καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανοίξει το σκορ με την εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Εραμούσπε στο πέμπτο λεπτό.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με ανατροπή μετά από 26 μήνες, καθώς τελευταία φορά που νίκησε εκτός έδρας ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όπου νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2.

Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε επικρατήσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, χάρη στο τέρμα του Αντρέ Σιμόες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League Interwetten, τελευταία νίκη με ανατροπή σε εντός έδρας παιχνίδια, ήταν πέρυσι κόντρα στον ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια, όπου η ΑΕΚ νίκησε με 2-1.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ