ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προπονηθήκαν για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο στα Σπάτα οι παίκτες της Ένωσης

Η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα PRINT SCREEN

Οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο νέο γήπεδο της Ένωσης στα Σπάτα. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση που έγινε στο νέο γήπεδο της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο.

Η ΑΕΚ πέρασε επιτυχημένα από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Κηφισιά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ως είθισται, ωστόσο το έκανα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά.

Η ολοκλήρωση των εργασιών του νέου γηπέδου, το οποίο θα ονομαστεί "Σεραφείδιον" προς τιμή του Στέλιου Σεραφείδη, αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι εργασίες του νέου γηπέδου.

Μπήκε ο Τάνκοβιτς

Από εκεί και πέρα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του και ο μόνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ