ΑΕΚ

ΑΕΚ - Προοδευτική 4-0: Η πρώτη του Βίντα, τα δύο γκολ του Πινέδα και οι 25 παίκτες του Αλμέιδα

Ο Βίντα στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022
Ο Βίντα στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ντομαγκόι Βίντα αγωνίστηκε για 65 λεπτά στο νικηφόρο τεστ επί της Προοδευτικής όπου ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές για να τους έχει έτοιμους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε την Προοδευτική στο Σεραφείδειο το Σάββατο το απόγευμα σε ένα τεστ όπου ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να τσεκάρει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του και για αυτό το φιλικό είχε διάρκεια τρία 45λεπτα ενώ ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα τους και τον Ντομογκόι Βίντα, στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ, έστω και φιλικό με τον Κροάτη να παίζει για 65 λεπτά για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Αυτός που ξεχώρισε και πάλι ήταν ο Πινέδα που και σε αυτό το προοπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι έδειξε διάθεση, πάλεψε για κάθε μπάλα και πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια του φιλικού ΑΕΚ - Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022
Ο Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια του φιλικού ΑΕΚ - Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Όπως ήταν λογικό και με τη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων να είναι εμφανής η ΑΕΚ είχε την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και απείλησε στο 8' με σουτ του Αραούχο μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Αστράς. Στο 12' είχαμε την κάθετη μπαλιά του Γιόνσον στον Μάνταλο που μπήκε από την περιοχή και σούταρε για να περάσει η μπάλα διαγώνια άουτ. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χατζισαφί από αριστερά έκανε τη μπαλιά προς Αραούχο στο πρώτο δοκάρι που με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Το 1-0 για την ΑΕΚ έγινε στο 20' όταν ο Ορμπελίν Πινέδα έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από ενέργεια και πάσα του Στίβεν Τσουμπερ από τα αριστερά και νίκησε τον Αστέρα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πινέδα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ καθώς έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε στην περιοχή, έκανε μία ντρίπλα και πλάσαρε υποδειγματικά.

Ο Τσούμπερ στη διάρκεια του φιλικού ΑΕΚ - Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022
Ο Τσούμπερ στη διάρκεια του φιλικού ΑΕΚ - Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS


Η ΑΕΚ βρήκε και τρίτο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου. Ο Σιμάνσκι πήρε τη μπάλα από τον Αμραμπατ, κινήθηκε κάθετα και βρήκε στα αριστερά μέσα στην περιοχή τον Γιόνσον που με πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Πινέδα κόντρα στην Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Πινέδα κόντρα στην Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Στο 9’ του τρίτου 45λεπτου ο Μιλάντ Μοχαμάντι με σέντρα-αουτ από τα αριστερά (που κόντραρε και σε σώμα αντιπάλου) πέτυχε το 4ο γκολ της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο.

Έπαιξαν επίσης και οι Λιβάι Γκαρσία, Ρότα, Μοχαμάντι.

Στο τρίτο 45λεπτο η ΑΕΚ έπαιξε με τους: Αθανασιάδη, Ραντόνια, Μήτογλου, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλο, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούση, Ρότα, Γκαρσία.

Έπαιξαν και οι Κοσίδης, Μισελέν, Αλμπάνης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ