ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ο Ζούμπερ για υπογραφές

Ο Στίβεν Ζούμπερ με την εθνική Ελβετίας
Ο Στίβεν Ζούμπερ με την εθνική Ελβετίας @ 2018 RUI VIEIRA / ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Στίβεν Ζούμπερ, με τον Ελβετό εξτρέμ να ταξιδεύει στις 14:20 για Ελλάδα σήμερα (29/08) μαζί με τους Κονέ - Παπαδημητρίου για να υπογράψει στην Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Στίβεν Ζούμπερ, καθώς η Ένωση ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ελβετός εξτρέμ πήρε την άδεια για να έρθει στη χώρα μας.

Η πτήση του από την Φρανκφούρτη ξεκινάει στις 14:20, ενώ μαζί του θα είναι και οι Παναγιώτης Κονέ - Γιάννης Παπαδημητρίου, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η συγκεκριμένη κίνηση πιστοποιεί ότι ο σύλλογος έχει αλλάξει φιλοσοφία, κάτι που φάνηκε και στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ζούμπερ αγωνίστηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για μια σεζόν, όπου κατέγραψε 23 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρεις ασίστ. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί και με τις Στουτγκάρδη και Χόφενχαϊμ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ