ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πάνοπλη στην Κρήτη η δεύτερη ομάδα της Ένωσης

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Κορομηλά κόντρα στη Ρόδο
Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Κορομηλά κόντρα στη Ρόδο INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β', Νίκος Παναγιωτάρας, πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η ΑΕΚ Β' δίνει εξ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής τη Μεγάλη Τετάρτη στην Ιεράπετρα και ο προπονητής της, Νίκος Παναγιωτάρας, πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαριστές στην αποστολή.

Συγκεκριμένα έχει στη διάθεση 22 παίκτες και η ΑΕΚ Β' θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει το δυνατόν ψηλότερα.

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β για τον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας (Τετάρτη 20/4 - 15.00).

Ο προπονητής Νίκος Παναγιωτάρας έχει επιλέξει 22 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Θεοχάρης, Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Αρβανίτης, Παρράς, Μιτάι, Κορνέζος, Μπούσης, Κάτσικας, Λάτσι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Κορομηλάς, Πιτιλάκος, Γεωργέας, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζ. Γκαρσία, Κοσίδης, Ιατρούδης.

Η αποστολή θα «πετάξει» για Ηράκλειο στις 16.45 και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Ιεράπετρα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ