STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Απίθανο σόλο από Πινέδα, διπλό δοκάρι για την Ένωση στην ίδια φάση

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Απίθανο σόλο από Πινέδα, διπλό δοκάρι για την Ένωση στην ίδια φάση
PRINT SCREEN | GLOMEX

Η ΑΕΚ είχε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει σε τρίτο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως την σταμάτησαν δύο φορές τα δοκάρια, αρχικά σε δυνατό σουτ του Πινέδα και στην εξέλιξη φάση της φάσης σε βολ πλανέ του Πόνσε.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος στο μεγάλο ντέρμπι της "OPAP Arena", από τα γκολ των Ελίασον και Πόνσε, με τους παίκτες του Αλμέιδα να βγαίνουν αγριεμένοι στο δεύτερο μέρος και να ψάχνουν και τρίτο γκολ.

Αυτό παραλίγο να έρθει στο 61ο λεπτό σε μία ασύλληπτη φάση, όπου δύο φορές τα δοκάρια έσωσαν τους πράσινους. Αρχικά ο Πινέδα έκανε εντυπωσιακή επέλαση από τα αριστερά και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, για να σταθεί όμως άτυχος ο Μεξικανός μέσος αφού το σουτ που έκανε, άφησε άγαλμα τον Ντραγκόβσκι αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επαναφορά της μπάλας, ο Πόνσε έπιασε ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ όμως ούτε εκείνος κατάφερε να πάνηγυρίσει, με τον κίπερ του Παναθηναϊκού να βρίσκει τη μπάλα με το αριστερό του χέρι και εκείνη να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του για να σωθεί η ομάδα του Φατίχ Τερίμ από τρίτη παραβίαση της εστίας της στο ντέρμπι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ