ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οριστικά εκτός Βράνιες, Στάνκοβιτς και Μάνταλος από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ο Όγκνιεν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Όγκνιεν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός διάθεσης του Αργύρη Γιαννίκη για την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (09/02, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), όπως και οι Στάνκοβιτς και Μάνταλος που είχαν λιγότερες πιθανότητες από τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον "τελικό της χρονιάς" κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (09/02, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τον Αργύρη Γιαννίκη να βλέπει τους Βράνιες, Μάνταλο και Στάνκοβιτς να προπονούνται για μια ακόμα φορά ατομικά και έτσι να τίθενται εκτός διάθεσης του Γιαννίκη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είχε τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τους Μάνταλο και Στάνκοβιτς, ωστόσο ούτε εκείνος πρόλαβε να προπονηθεί. Υπενθυμίζεται ότι εκτός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι και ο Μοχαμάντι, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, oi Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο στις 11.30 η ομάδα θα κάνει "ενεργοποίηση" στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει της βραδινής (20.00) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Μέχρι το πρόσφατο διάστημα η ΑΕΚ αποσυρόταν στο ξενοδοχείο μια ημέρα πριν το παιχνίδι λόγω κορονοϊού, ωστόσο επέστρεψε στις "παλιές συνήθειες" επί ημερών Αργύρη Γιαννίκη.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ