ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12/09 ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε με ψήφους 10-4 και 1 "παρών" στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για τις 12 Σεπτεμβρίου. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα. Πρώτη επιλογή η Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη την ημερομηνία.

Η πρόταση για την 12η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού πέρασε με ψήφους 10-4 και 1 "παρών" στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Πρώτη επιλογή για την έδρα διεξαγωγής του τελικού είναι η Ριζούπολη. Εάν είναι αρνητική η απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας τότε η εναλλακτική είναι το Πανθεσσαλικό στο Βόλο.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τη Λίγκα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά οι ομάδες δεν ήθελαν να αλλάξει η ημερομηνία της σέντρας του πρωταθλήματος. Τελικά η απόφαση ανήκε στην εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας που είναι και η υπερκείμενη αρχή.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν οι ομάδες θα αγωνιστούν με τα παλιά ή τα νέα ρόστερ και θα απευθυνθεί ερώτημα στη FIFA για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ