STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Επιμένει για σέντρα στις 12/9

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Μπάλα MOTIONTEAM

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τη Λίγκα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά οι ομάδες δεν θέλουν να αλλάξει η ημερομηνία της σέντρας του πρωταθλήματος. Η τελική απόφαση στην Ε.Ε. της Ομοσπονδίας.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένος για 30 Αυγούστου, αναβλήθηκε μετά το κρούσμα κορονοϊού στον Μάξι Λοβέρα, με την ΕΠΟ να αναζητά νέα ημερομηνία, έχοντας ως δεδομένο ότι την τρέχουσα εβδομάδα έχει υποχρεώσεις η Εθνική ομάδα στο Nations League (3 και 6 Σεπτεμβρίου).

Έτσι, λοιπόν, εστάλη αίτημα στη Λίγκα για διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν ήταν να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα. Οι ομάδες όμως, ακόμα και αυτές που λόγω τηλεοπτικών μπλόκαραν την προκήρυξη, δεν συμφωνούν με την Ομοσπονδία και θέλουν να ξεκινήσουν κανονικά, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Πλέον, το... μπαλάκι περνάει στην ΕΠΟ, όπου θα συνεδριάσει μέσα στην ημέρα η Εκτελεστική Επιτροπή και θα πάρει την τελική απόφαση για την ημέρα, την ώρα και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο (ταλαιπωρημένος) τελικός. Φυσικά, θα αποφασιστεί και το αν οι δυο φιναλίστ θα μπορούν να παίξουν με τα φετινά τους ρόστερ.

Η ανακοίνωση της Super League:

Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ