ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ. Η ΕΛ.ΑΣ άναψε "κόκκινο" για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Ριζούπολη επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και έτσι το ματς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ωρα 21:00 στον Βόλο.

Θυμίζουμε Super League θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί λόγω του τελικού. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.

Επίσης, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά, υπό την αίρεση της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο" Βόλου με ώρα έναρξης 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προς Πανθεσσαλικό ο τελικός, "στοπ" της ΕΛ.ΑΣ στη Ριζούπολη
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ