ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η πρόταση στον Ολιβέιρα και η αναμονή για Λιβάγια

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τον Μάρκο Λιβάγια στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο 2019-2020
Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τον Μάρκο Λιβάγια στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο 2019-2020 EUROKINISSI

Η ΑΕΚ περιμένει, ίσως και σήμερα την οριστική απάντηση του Μάρκο Λιβάγια, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κινήσει διαδικασίες και για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση φαίνεται ότι οι υποθέσεις συμβολαίων των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα έχουν μπει στην τελική ευθεία τους.

Η σημερινή ημέρα ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ καθώς οι δύο πλευρές ό,τι είχαν να πουν το είπαν και πλέον αυτό που η Ένωση περιμένει είναι η τελεσίδικη απάντηση του Κροάτη επιθετικού για το αν αποδέχεται την πρόταση για τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που συνολικά θα ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόταση ανανέωσης έχει κατατεθεί και στο Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 η ΑΕΚ προσφέρει στον Πορτογάλο επιθετικό 500.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από αυτά που λαμβάνει βάσηει της υπάρχουσας συμφωνίας, δηλαδή του προτείνει συνολικό ψαλίδι ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ορίζοντα δύο ετών.

Τη στιγμή που πρώτος σκόρερ της ομάδας Καρίμ Ανσαριφάρντ αμείβεται με 500.000 ευρώ το χρόνο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να αφήσει να υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση με τον Ολιβέιρα στον οποίον έχει προτείνει συνεργασία για επιπλέον δύο χρόνια με 700.000 ευρώ ετησίως.

Αν τελικά υπάρχει αίσιο τέλος και με τις δύο υποθέσεις, τότε ο Πορτογάλος θα έρθει πολύ πιο κοντά στα χρήματα με τα οποία έχει συμφωνήσει να παίζει στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Λiβάγια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, μία απαίτηση που είχε εξαρχής από την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ