ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι δύο προϋποθέσεις για τον Βράνιες

Ο Βράνιες στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Βράνιες στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι τελικά καμμένα λάδια; Ή μήπως και πάλι ένας βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει το ρεπορτάζ.

Παρά την αντίθετη άποψη του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε "κόψει" τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό προκειμένου να επιχειρήσει -ανεπιτυχώς- τον επαναπατρισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και δεν έφερε εις πέρας το deal με τον Ντα Σίλβα, ο Βράνιες επανήλθε στο προσκήνιο επειδή ο ίδιος το επεδίωξε να στήσει ξανά γέφυρες με την ΑΕΚ.

Ξέρει ότι έχει πολλούς φίλους, θαυμαστές και υποστηρικτές μέσα στην ομάδα, όπως επίσης είναι της άποψης ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν εννοούσε όσα είπε περί "καμένων" λαδιών. Για τον Βράνιες, η επιθυμία επιστροφής είναι μεγάλη, όμως για να συντελεστεί, απαιτούνται δύο βασικά πράγματα:

α) να μείνει ελεύθερος από την Αντερλεχτ, ενδεχόμενο το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες από τη στιγμή που το αναφέρει συχνά πλέον και ο βελγικός Τύπος. Προπονείται πλέον με τη β' ομάδα.

β) να αχρηστεύσει ο διοικητικός ηγέτης την αρνητική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, δηλαδή να μη τη λάβει υπόψιν του, προχωρώντας σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Βράνιες είχες τις τελευταίες ημέρες πολλές επαφές με μέλη της ομάδας, προσπαθεί να περάσει στον πρόεδρο την επιθυμία της επιστροφής του και δεν έχει τεράστιες οικονομικές αξιώσεις, όπως ίσχυε παλαιότερα. Θέλει ένα τριετές κλειστό συμβόλαιο και σκοπός του είναι να μείνει για χρόνια στην ΑΕΚ και να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν.

Επιπροσθέτως, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πιστεύει στην ικανότητα του Βράνιες και έχει τον τρόπο να τον διαχειριστεί. Ο Βόσνιος είχε όντως δημιουργήσει θέματα στην ομάδα κάμποσες φορές, ωστόσο κακή σχέση με τους προπονητές του δεν είχε ποτέ. Με τον Χιμένεθ που είχαν τις περισσότερες εντάσεις, υπήρχε εκατέρωθεν βαθύς σεβασμός. Ο Καρέρα δε, λάτρευε τον Βράνιες και πάντοτε ζητούσε να τον έχει στην ομάδα. Γιατί λοιπόν να έχει θέμα ο Μιλόγεβιτς;

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ