ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το ντόμινο του Νεντελτσιάρου φτάνει μέχρι τον Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες
Ο Όγκνιεν Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου φεύγει από την ΑΕΚ και ο Όγκνιεν Βράνιες δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ρουμάνο στο κέντρο της άμυνας της Ένωσης.

Ο Όγκνιεν Βράνιες επανέρχεται στην ειδησεογραφία της ΑΕΚ, έπειτα από την επικείμενη πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Serie B, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ της Ένωσης.

Ο 31χρονος Βόσνιος δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους της ομάδας, ούτε το στάτους του στην Άντερλεχτ. Ο Βράνιες δεν υπολογίζεται από τον βελγικό σύλλογο και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, παρότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν βγάλει από το στόχαστρό τους τον διεθνή στόπερ, αν και πολλές φορές η περίπτωσή του φαίνεται να απομακρύνεται από το ραντάρ τους. Όμως η πώληση του Νεντελτσιάρου δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένα ντόμινο που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Βράνιες.

Ο ίδιος ο παίκτης κατά καιρούς έχει εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται σε κανονική αγωνιστική κατάσταση, παρότι ήταν στον "πάγο" απ' την Άντερλεχτ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαρλερουά με την οποία πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σχολίασε στο Show Must Go On Live της Παρασκευής το ντόμινο που μπορεί να προκληθεί στη θέση των στόπερ στην ΑΕΚ με τους Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Όγκνιεν Βράνιες

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ