ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σιμόνε Σότσα σφυρίζει τον αγώνα κόντρα στην Τσέλιε στην Allwyn Arena

22025 Maurice van Steen/AP IMAGES

Η UEFA έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα αναλάβουν να διευθύνουν τους αγώνες ρεβάνς για την φάση των 16 του Conference League, με τον Ιταλό Σιμόνε Σότσα να επιλέγεται για την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Τσέλσι στην Allwyn Arena.

Η ΑΕΚ ήταν σαρωτική στο πρώτο ραντεβού της με την Τσέλιε για τη φάση των 16 του Conference League και με το επιβλητικό της πέρασμα με 4-0 από την Σλοβενία έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της σε οκτάδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από το 1998.

Το βράδυ της Πέμπτης (19/3, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE MATCHCENTER SPORT24) θα υποδεχτεί την Τσέλιε με στόχο να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για τους 8, με την UEFA να κάνει γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης πως ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι, 4ος διαιτητής θα είναι ο Τζοβάνι Αϊρόλντι, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Λούκα Παϊρέτο και Ντανιέλε Ντοβέρι.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο 38χρονος Ιταλός θα σφυρίξει αγώνα των κιτρινόμαυρων μετά από το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2 τον Σεπτέμβριο 2023 για την Stoiximan Super League και το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 τον Δεκέμβριο του 2024 για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Επιπλέον, ο Σότσα θα βρεθεί για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν σε αγώνα που εμπλέκεται ελληνική ομάδα, έπειτα από το Παναθηναϊκός – Ρέιντζερς (1-1) για τα προκριματικά του Champions League αλλά και τα Παναθηναϊκός Στουρμ Γκρατς (2-1) και ΠΑΟΚ – Μπέτις (2-0) για την League Phase του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ