ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ρεμπρόφ δέχτηκε κρούση από την Ένωση

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ
Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ EUROKINISSI

Διερευνητική κρούση στον Σεργκέι Ρεμπρόφ έκανε η ΑΕΚ η οποία έχει μέσα στην λίστα της τον 46χρονο Ουκρανό κόουτς της Φερεντσβάρος.

Το τι θα συμβεί με το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για να είναι προετοιμασμένοι.

Μία από αυτές είναι και εκείνη του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός με καριέρα στην Premier League ακολουθεί εδώ και χρόνια καριέρα προπονητή με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο 46χρονος σήμερα Ρεμπρόφ ξεκίνησε την προπονητική καριέρα από τις ακαδημίες της Ντινάμο Κιέβου και έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Super Cup.

Στη συνέχεια πήγε τη σεζόν 2017-18 στην Αλ Αχλί και την επόμενη περίοδο ανέλαβε την Φερεντσβάρος. Στην Ουγγαρία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν, ωστόσο η σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Ουγγαρία. Κάπου εδώ εμπλέκεται και η ΑΕΚ η οποία έκανε ήδη μια διερευνητική κρούση με την πλευρά του Ρεμπρόφ και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην περίπτωσή του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ