LA LIGA

ΑΕΚ: Ο Πινέδα περιμένει την απόφαση της διοίκησης της Θέλτα, σύμφωνα με την AS

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ορμπελίν Πινέδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μεξικό και έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις για τα ματς Ιουνίου - Ιουλίου και στην Ισπανία αναφέρουν ότι περιμένει να μάθει την απόφαση της διοίκησης της Θέλτα, στην οποία ανήκει μέχρι το 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που καθορίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι ο Μεξικανός διεθνής μέσος είναι ανάμεσα στους οκτώ παίκτες που περιμένουν να μάθουν την απόφαση των διοικούντων της Θέλτα για το μέλλον του.

Για την ομάδα του Βίγκο είναι αβέβαιο το μέλλον του προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του σήμερα (07/06) στο ισπανικό COPE άφησε ανοικτό το αν θα μείνει στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2024. "Αυτή τη στιγμή, δεν είναι καθαρό για μένα αν θέλω να μείνω στη Θέλτα. Δεν θέλω να έχω αντίστοιχη εμπειρία σε αυτή με της περσινής χρονιάς. Το να είμαι σε μια ομάδα, χρειάζομαι ένα μπάτζετ που θα με ικανοποιεί το καλοκαίρι".

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά στην περίπτωση του Σάντι Μίνα, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στην Αλ Σαμπάμπ δανεικός. Υπενθυμίζεται πως το Δικαστήριο της Αλμέρια έκρινε τον Μάιο τον παίκτη της Θέλτα ένοχο για σεξουαλική παρενόχληση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και από τότε έμεινε εκτός.

TAGS LA LIGA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ