ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης θα βραβεύσει τους Παππά, Χατζηιωάννου και Σαραντίτη πριν το ματς με τον Άρη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πόλυς Χατζηιωάννου
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πόλυς Χατζηιωάννου AEK FC

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βραβεύσει πριν από τον αγώνα με τον Άρη τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηϊωάννου για τη μεγάλη τους προσφορά στην κατασκευή της OPAP Arena, ενώ για τη σημαντική του συνεισφορά θα τιμηθεί και ο Γιάννης Σαραντίτης. Οι τρεις άνδρες θα λάβουν το μετάλλιο της τιμής που έχει "θεσμοθετήσει" ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη στην OPAP Arena, στο οποίο ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης θα τιμήσει ανθρώπους που συνείσφεραν στην κατασκευή του νεότευκτου γηπέδου των κιτρινόμαυρων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα θα τιμήσει τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηϊωάννου για την πολύ μεγάλη προσφορά τους στο έργο της κατασκευής της OPAP Arena, αλλά και τον Γιάννη Σαραντίτη για τη σημαντική συνεισφορά του στη δημιουργία του νέου γηπέδου.

Οι τρεις άνδρες θα τιμηθούν με το Μετάλλιο της τιμής - Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός. Ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τον Δημήτρη Μελλισανίδη και θα απονέμεται σε όσους προσφέρουν σημαντικό έργο στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ