ΑΕΚ: Ο Μάγερ βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Ένωσης κόντρα στη Σαμσουνσπόρ

Ο Λόβρο Μάγερ βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό κόντρα στη Σαμσουνσπόρ και συμμετέχει και στη προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς.
Ο Λόβρο Μάγερ βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό απέναντι στη Σαμσουνσπόρ, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ένωση. Ο Κροάτης μέσος δίνει το παρών στο γήπεδο και συμμετέχει στην προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς, πραγματοποιώντας τις πρώτες του στιγμές με τα κιτρινόμαυρα.
Ο 28χρονος χαφ ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Ολλανδία, περνώντας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία προχώρησε σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας της.
Η παρουσία του Μάγερ στην αποστολή αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της άμεσης ενσωμάτωσής του στο σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς, με τον Κροάτη να έχει ήδη ξεκινήσει να γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες και να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Παράλληλα, φαίνεται να έχει επιλέξει το νούμερο 26 για τη φανέλα του.
Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες: