ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έπαιξε έπειτα από έναν χρόνο στο φιλικό της β' ομάδας με τη Κηφισιά

Ο Κώστας Γαλανόπουλος
Ο Κώστας Γαλανόπουλος INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα έπειτα από έναν χρόνο στο φιλικό της ΑΕΚ Β' απέναντι στην Κηφισιά στο Σεραφείδειο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής έπειτα από τον σοβαρό του τραυματισμό. Συγκεκριμένα, μετά από έναν χρόνο αγωνίστηκε στο φιλικό της ΑΕΚ Β' απέναντι στην Κηφισιά στο Σεραφείδειο για περίπου τριάντα λεπτά. Τελευταία φορά που έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι ήταν στην περσινή πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης ηττήθηκε 4-0 από την Κηφισιά σ' ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών. Τα γκολ της ομάδας των Βορείων Προαστίων πέτυχαν οι Γκίνι (21'), Καλλέργης (37') και Ταλάλ (58', 82').

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46' Θεοχάρης) Κάτσικας, Νταμπίζας (46' Κορομηλάς) Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης (46' Γερολέμου) Μουστακόπουλος (61' Γαλανόπουλος) Σταμούλης (77' Πάπα) Μαχαίρας (46' Τζούντα Γκαρσία) Γεωργέας (46' Σκόνδρας) Κοσίδης (77' Απ. Χριστόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να, Ποζατζίδης, Γκίνι, Καλλέργης, Πρίτσας, Σεϊς, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Παναγιώτου, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Κουιρουκίδης, Νοικοκυράκης, Σπίνος, Παυλάκης

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ