ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ για το επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ για το επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κάλεσε σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα για τα γεγονότα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ακρόαση από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κλήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο λόγος είναι το επεισόδιο του προπονητή της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε πως παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Αργεντινό προπονητή την ώρα του περιστατικού. Ο Τάισον από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους παίκτες που επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, όπως και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και ο βοηθός του, Κάρλος Ρόα.

"Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο που τον έπιασα από τον λαιμό, όταν με σπρώχνουν, θα σπρώχνω" ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ για το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

"Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ