ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς με Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (21/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν κατάφερε να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), καθώς και στη σημερινή (20/11) προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο να εισηγείται να μείνει εκτός, καθώς δεν ξεπέρασε το προβλήμα τραυματισμού που αποκόμισε από την Εθνική.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Αργύρη Γιαννίκη, καθώς εκτός πλάνων του θα είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων των Μιχάλη Μπακάκη και Ντάρκο Γέβτιτς, οι οποίοι έπαιξαν με τη δεύτερη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το πρωί της Κυριακής (21/11, 11.00) οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα ενεργοποίησης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στη συνέχεια θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ