ΑΕΚ

ΑΕΚ: Να γίνει το πρώτο βήμα για τον τελικό στην OPAP Arena

Ο Σέρχιο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία
Ο Σέρχιο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (9/2 20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) έχοντας ως στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί με τους ερυθρόλευκους και να βάλει βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Έφτασε και η ώρα η Νέα Φιλαδέλφεια να ζήσει ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τους ερυθρόλευκους στην OPAP Arena (9/2 20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και δεδομένα θέλει να πάρει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς με φόντο τον τελικό.

Οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν αγώνα εδώ και δέκα μέρες, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα φρόντισε να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του γι' αυτό το πολύ σημαντικό για την τρέχουσα σεζόν παιχνίδι.

Ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα παιχνίδι που θα έχει ως κύριο μέλημα και τα μετόπισθεν, μιας και η ΑΕΚ πλην της νίκης θα ήθελε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ενόψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. έχοντας ως σύμμαχό της τον κόσμο της σε μια γεμάτη OPAP Arena.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα πλήν των τραυματιών, Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι, άφησε εκτός αποστολής τους Λάζαρο Ρότα, Αρόλντ Μουκουντί και Γενς Γιόνσον, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο "Πελάδο" δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, μιας και πρόκειται για μια κρίσιμη μονομαχία

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται σε αυτή την ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου. Ο Σιντιμπέ θα αγωνιστεί στα δεξιά και οι Βίντα και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Χατζισαφί θα παίξει στα αριστερά.

Ο Σιμάνσκι θα αγωνιστεί στο "έξι" στον άξονα, έχοντας μπροστά του τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος θα αγωνιστεί στον άξονα και στη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκασίνοβιτς και δεξιά ο Άμραμπατ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία στους συνηθισμένους τους ρόλους. Φυσικά δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ολικό ροτέισον, χρησιμοποιώντας την "ενδεκάδα - Κυπέλλου", βάζοντας παίκτες στο αρχικό σχήμα όπως ο Μάνταλος, ο Γαλανόπουλος, ο Τζαβέλλας, ο Τσούμπερ και ο Φαν Βερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ