ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Συμφωνία για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες, δανεικός στον Βόλο έως τον Ιανουάριο

Ο Πάολο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο Βόλος - Αστέρας
Ο Πάολο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στο Βόλος - Αστέρας INTIME

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Βόλο για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες, με τον παίκτη να ενσωματώνεται στους "κιτρινόμαυρους" τον Ιανουάριο.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Πάολο Φερνάντες. Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Βόλο για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο. Μία περίπτωση που παρουσίασε αναλυτικά το SPORT24 και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φερνάντες υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027, ενώ ο Βόλος "καρπώθηκε" 700.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κόλπο της απόκτησής του ήταν μέχρι και την Τετάρτη (14/09) η Βιγιαρεάλ, αλλά αποσύρθηκε διότι δεν προέκυψε συμφωνία με τον Βόλο.

Ο Φερνάντες αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Σαραγόσα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε σε εκείνος της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας μέχρι την Κ23 του συλλόγου. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μπρέντα και Περούτζια, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήγε ως ελεύθερος στην ισπανική Καστεγιόν.

Το επόμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Βόλο, με τον οποίο την περσινή σεζόν είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν, μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια, αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας της Μαγνησίας.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για τον Φερνάντες: "Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες από την 1η Ιανουαρίου 2023. Μέχρι τότε ο Πάολο Φερνάντες θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ