ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Βίντα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του

Ο Ντομαγκόι Βίντα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ
Ο Ντομαγκόι Βίντα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ AEK FC

Ο Ντομαγκόι Βίντα έφτασε λίγο μετά τις 19:00 στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 33χρονος Κροάτης στόπερ έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτικό τζετ μαζί με το γιο του και τον εκπρόσωπό του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της Ένωσης, ο έμπειρος αμυντικός θα πάει απευθείας στο ξενοδοχείο και το Σάββατο (30/07) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας δύο ετών.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, τον υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ. Όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, η ΑΕΚ έκανε μία ακαταμάχητη πρόταση για τον Κροάτη διεθνή κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα. Με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατομμυρίων ευρώ και δυνατότητα επέκτασης συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο, πέραν της διετίας.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ