ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Υπέρβαση για τον Βίντα κάνει η ΑΕΚ, δυνατά για συμφωνία με τον Κροάτη στόπερ

Croatia's Domagoj Vida gestures during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Croatia's Domagoj Vida gestures during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) © 2018 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Περισσότερα από 1.5 εκατ. ευρώ δίνει η ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον Βίντα, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο διεθνής Κροάτης αμυντικός Ντόμαγκοϊ Βίντα, ο οποίος μάλιστα φημολογείται ότι είχε απευθείας συνάντηση με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν αμφισβητείται πάντως σε κανένα επίπεδο πλέον ότι ο ποδοσφαιριστής αφίχθη στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές επαφές προκειμένου να ενταχθεί στην ΑΕΚ με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο Κροάτης στόπερ είχε προταθεί στην ΑΕΚ πριν από περίπου 20 μέρες όμως τότε αξίωνε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να έρθει στην Ελλάδα. Στην πορεία ωστόσο φαίνεται ότι χαμήλωσε τις απαιτήσεις του και δελεάστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε ώστε να έρθει εδώ και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μετά τα όσα άκουσε και όσα είδε ο Βίντα αναμένεται να απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ