ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Αρόλντ Μουκουντί

Ο Αρμόντ Μουκουντί
Ο Αρόλντ Μουκουντί INTIME SPORTS

Ο Αρόλντ Μουκουντί έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (17/08) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός Αρόλντ Μουκουντί έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (17/08) προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Αν όλα πάνε καλά, ο Μουκουντί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα βάλει υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με την Ένωση, η οποία τον απέκτησε από τους "στεφανουά" με κανονική μεταγραφή. Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από πλευράς ΑΕΚ, ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Ο Μουκουντί είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά 11 φορές διεθνής με τα "αδάμαστα λιοντάρια" της Αφρικής. Προηγουμένως συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια των "μπλε" (από την U16 ως την U20).

Με τη Σεντ Ετιέν έχει αγωνιστεί 69 φορές (3 γκολ). Προέρχεται από τις φημισμένες ακαδημίες της Χάβρης, με την οποία πρωτο-υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο παίζοντας σε 64 αγώνες, ενώ έχει καταγράψει και 8 συμμετοχές με την αγγλική Μίντλεσπρο ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Αρόλντ Μουκουντί:

Ο Αρόλντ Μουκουντί
Ο Αρόλντ Μουκουντί INTIME SPORTS
Ο Αρόλντ Μουκουντί κατά την άφιξή του στην Αθήνα
Ο Αρόλντ Μουκουντί κατά την άφιξή του στην Αθήνα INTIME SPORTS
Ο Αρόλντ Μουκουντί με τον Πάνο Αναστασόπουλο
Ο Αρόλντ Μουκουντί με τον Πάνο Αναστασόπουλο INTIME SPORTS
Ο Αρμόντ Μουκουντί
Ο Αρόλντ Μουκουντί INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ