ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Αρόλντ Μουκουντί έρχεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις

Ο Αρόλντ Μουκουντί με αντίπαλο τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Αρόλντ Μουκουντί με αντίπαλο τον Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο 24χρονος Καμερουνέζος, Αρόλντ Μουκουντί (1.91) είναι, όπως όλα δείχνουν, ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Στην Αθήνα έρχεται ο διεθνής στόπερ για τις εξετάσεις, τις τελευταίες επαφές και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Με τον Αρόλντ Μουκουντί που από καλοκαίρι του 2019 ανήκει στη Σεντ Ετιέν θα ολοκληρώσει, όπως όλα δείχνουν, το παζλ στο κέντρο άμυνας η ΑΕΚ.

Μάλιστα ο 24χρονος (27/11/97) Καμερουνέζος στόπερ (1.91) πρόκειται να βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) στην Αθήνα για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μουκουντί είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά 11 φορές διεθνής με τα "αδάμαστα λιοντάρια" της Αφρικής. Προηγουμένως συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια των "μπλε" (από την U16 ως την U20).

Στους Στεφανουά του γαλλικού ποδοσφαίρου έχει αγωνιστεί 69 φορές (3 γκολ). Προέρχεται από τις φημισμένες ακαδημίες της Χάβρης, με την οποία πρωτο-υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο παίζοντας σε 64 αγώνες, ενώ έχει καταγράψει και 8 συμμετοχές με την αγγλική Μίντλεσπρο ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ