ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ στη Μετς για Κουγιατέ, σύμφωνα με την Equipe

Ο Κίκι Κουγιατέ με τη φανέλα της Μετς στο ματς με τη Μαρσέιγ
Ο Κίκι Κουγιατέ με τη φανέλα της Μετς στο ματς με τη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Σύμφωνα με την "Equipe", η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μετς, Κίκι Κουγιατέ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Στη λίστα και της Μπεσίκτας ο διεθνής στόπερ.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο διεθνής κεντρικός αμυντικός από το Μάλι, Κίκι Κουγιατέ, με την Equipe να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στη Μετς.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προσφορά της Ένωσης αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η γαλλική ομάδα τον κοστολογεί στα 5 εκατ. ευρώ. Εκτός από την ΑΕΚ, η Μπεσίκτας έχει επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 25χρονου στόπερ.

Το απόσπασμα της Equipe για ΑΕΚ και Κουγιατέ
Το απόσπασμα της Equipe για ΑΕΚ και Κουγιατέ

Το γεγονός ότι η Μετς αγωνίζεται στη Ligue 2 έχει οδηγήσει τον Κουγιατέ σε σκέψεις να ψαχθεί για κάτι καλύτερο. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής 21 φορές με την εθνική Μάλι.

Τη φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, ενώ συνολικά τα 2,5 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Μετς έχει παίξει 72 παιχνίδια και μετράει δύο γκολ.

Η Μέτς τον απέκτησε από την Τρουά τον Αύγουστο του 2020, ενώ επίσης έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ όπου και πήγε το 2016. Στην Πορτογαλία έμεινε ως το 2019 πριν μετακομίσει στη Γαλλία και την Τρουά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ