ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Μπορντό για τον Μισελέν

Ο Κλεμάν Μισελέν
Ο Κλεμάν Μισελέν EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ τα βρήκε με την Μπορντό για την παραχώρηση του Μισελέν και τις επόμενες ώρες ο Γάλλος μπακ θα πετάξει για την πατρίδα του ώστε να περάσει από εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί το deal των δύο πλευρών.

Ο Κλεμάν Μισελέν αναχωρεί από την Ελλάδα τις επόμενες ώρες με προορισμό τη Γαλλία καθώς η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Μπορντό για το δανεισμό του ποδοσφαιστή και το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές θα οριστικοποιηθεί αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Equipe τις προηγούμενες μέρες είχε τονίσει πως είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπορντό αλλά από την Ένωση τόνιζαν πως ακόμα δεν τα είχαν βρει με τους Γάλλους.

Τελικά όμως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίζει στη Μπορντό που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από τη Γαλλία, στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση που ο Μισελέν πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αν η Μπορντό ανέβει στη Ligue 1, τότε η ΑΕΚ μπορεί να "καρπωθεί" έως 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ αν μείνει στη Ligue 2, τότε η ρήτρα είναι περίπου 1 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ