THE SHOW MUST GO ON LIVE

ΑΕΚ μεταγραφές: Αυτοί είναι οι δύο τρόποι για να πάρει η Ένωση τον Πλάνιτς

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς
Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς © ALEX NICODIM/NURPHOTO/ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέλυσε στο Show Must Go On τα δεδομένα της περίπτωσης του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ.

Η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου να αναλύει στο Show Must Go On τα δεδομένα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Ένωσης, οι "κιτρινόμαυροι" προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Σέρβο στόπερ, τον οποίο, μάλιστα, έχουν με το μέρος τους.

Αυτή την στιγμή ο 30χρονος αμυντικός αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως στη Μακάμπι Χάιφα, με την ΑΕΚ να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα ιδιαίτερα υψηλότερο συμβόλαιο, σχεδόν διπλάσιο Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της Ένωσης προσέφεραν ήδη 1 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτησή του, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση. Δεν αποκλείεται, όμως, να επανέλθουν με νέα πρόταση περίπου 1.3 εκατ. ευρώ, δίνοντας, μάλιστα, την ευχέρεια στη Μακάμπι να τον κρατήσει για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να έρθει στην Ένωση.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν βρεθεί η "χρυσή τομή", στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει buy out ύψους 1.8 εκατ. ευρώ, το οποίο οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν, αφού ο παίκτης αρέσει ιδιαίτερα στον Ματίας Αλμέιδα. Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί φαίνεται πως θα κάνουν μία προσπάθεια να επεκτείνουν το συμβόλαιό του (το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023), προσφέροντάς του καλύτερες απολαβές.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ