ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Τάνκοβιτς η Πάφος

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ σε φιλικό κόντρα στην Φέγενορντ | 3 Ιουλίου 2021
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ σε φιλικό κόντρα στην Φέγενορντ | 3 Ιουλίου 2021 INTIME NEWS

Παίκτης της Πάφου με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (21/7) ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με το σύλλογο της Κύπρου να ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Στην Πάφο, όπως αναμενόταν από τη στιγμή που ταξίδεψε στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο σύλλογος της Κύπρου ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης (21/7).

"Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου, διεθνή Σουηδού ποδοσφαιριστή Muamer Tanković.

Ο Muamer Tanković, 27 ετών (22/02/1995) αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και ως μέσο-επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της IFK Norrköping. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Fulham FC φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα αγωνιζόμενος στην Premier League Αγγλίας. Επόμενος σταθμός του η AZ Alkmaar στην κορυφαία κατηγορία της Ολλανδίας και στη συνέχεια η Hammarby IF Σουηδίας. Τελευταίος σταθμός του η Α.Ε.Κ Αθηνών στη Super League Ελλάδος.

Ο Tanković αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Σουηδίας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και στο Euro 2020. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 284 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 87 τέρματα και 45 τελικές πάσες.

Καλωσορίζουμε το Muamer στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ